Referenties

Renovatie Leeuwarden: 50 woningen WielenPôlle
Aannemer: Dijkstra Draisma
Opdrachtgever: Elkien

MTH heeft voor deze woningen alle prefab aftimmering geleverd vanaf de oude naar de nieuwe kozijnen. Dit was een overbruggingsdiepte van maar liefst 500 millimeter. Daarnaast hebben we een en ander uitgevoerd in MDF V313 gefolieerd plaatmateriaal, in combinatie met Polythal gelamineerde vensterbanken.

Bekijk hier het project.

 

Renovatie Doetinchem: 342 appartementen
Aannemer: Nijhuis Bouw
Opdrachtgever: Sité

MTH heeft hiervoor speciale koudebrug elementen geleverd,MDF gefolieerd met ingelijmde isolatie ter eliminatie van de koude brug die ter plaatsing van de lateien boven de kozijnen zat.

Bekijk hier het project.

 

Renovatie Rotterdam: 175 appartementen Stresemannflat
Aannemer: Giesbers Rotterdam
Opdrachtgever: Woonstad Rotterdam

Voor deze appartementen heeft MTH leidingskokers in de woningen geleverd én kokers voor op de galerijen. Dit zijn kokers met een speciale vochtbestendige vloerplint van Tricoya en daaromheen een prefab koker van Ocoume afgelakt multiplex v.v. aluminium hoekbeschermers en stalen cijfers zwart gecoat.

Bekijk hier het project.

 

Renovatie: Stadskanaal 203 en Groningen 122 woningen
Aannemer: Dura Vermeer
Opdrachtgever: Lefier

Hiervoor heeft MTH dagkant aftimmering geleverd en gemonteerd in Het Stadskanaal, in samenwerking met MIT Bouw.

Bekijk hier het project.

 

Renovatie Amstelveen: 170 appartementen Uilenstede
Aannemer: Coen Hagendoorn Bouw
Opdrachtgever: Duwo

In samenwerking met MIT Bouw heeft MTH binnen 6 weken 170 badkamers voorzien van toiletwanden met voorgemonteerd leidingwerk, systeemwanden en plafonds. Het was een enorme uitdaging in de bouwvak dat een groot succes is geworden. Op 27 augustus hebben alle studenten de kamers kunnen betrekken in deze zogenaamde campus.

Bekijk hier het project.

 

Renovatie Hattem: 32 woningen
Aannemer: Talen Vastgoed

Hiervoor levert MTH complete gevelvullende elementen die in samenwerking met MIT Bouw worden voorbereid in de werkplaats en op de bouw voor de gevel gehesen kunnen worden. Tevens levert MTH de aftimmering en vensterbanken aan de binnenzijden.